2a Mussolada a Puiggraciós

Una pedalada diferent

Hi ha ocasions en què hem de provar coses noves, i aquesta vegada em vaig assabentar d’una sortida nocturna en BTT. Una bona excusa per pujar a un lloc que ja conec, però veure’l de manera diferent. La pujada va resultar més fàcil del que preveia, ja que no vam pujar pel costat més difícil, i és que amb un any de plujes com ha sigut aquest, hi ha alguns camins que són realment complicats d’atacar de dia, ara imagineu-vos de nit, amb l’única companyia de la llum de la lluna i una mínima il·luminació artificial.

Amb tot, no ens vam estar, els pocs que érem (6 en concret), de buscar algun corriol extra que posés un xic de dificultat al tema. Després de pràcticament 1 hora de pedalar, no és un mal temps, aconseguim arribar a l’objectiu: El Santuari de la Mare de Déu de Puiggraciós.

En arribar a dalt, ens esperava un petit avituallament, o no tant, ja que ens havíen preparat un pastís de xocolata que havia de ser per a una vintena de participants, segons les previsions, però imagineu-vos repartir aquest valorat botí entre els pocs participants…

Ja ben alimentats, vam decidir retornar en part per ón havíem pujat, però acabant el descens pel costat difícil que havíem descartat per pujar. I de nit, la baixada semblava més complicada del que realment va resultar.

En resum, una pedalada ben diferent, que accentúa els sentits, ja que amb la manca de llum natural, et veus obligat a concentrar-te molt més per ón poses les rodes de la bici.

Si no heu fet mai una sortida semblant, proveu-ho, us ho passareu genial!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s