Colnago, un somni fet realitat

Colnago ACE 105, la Bestia Rossa

La Bestia Rossa

Després de catorze anys de bon servei, encara que interromput durant tres anys, de la Scott AFD 307, ha arribat el moment de fer un salt qualitatiu. Després d’unes setmanes de preguntar aquí i allà per bicis de carretera de diferents marques, em decideixo a fer realitat un d’aquells somnis que tot ciclista té en alguna ocasió: Comprar-se aquella de tal marca, que en algun moment hem tingut el desig. En el meu cas estava entre les Pinarello (utilitzades pel mític Miguel Induráin), però que ja se’n veien força sovint; i les Colnago -més enllaçades amb la meva altra afició, els cotxes-, i és que la firma italiana té com a col·laborador per desenvolupar els cuadres de carboni la mítica Ferrari. Finalment vaig decidir-me per aquesta segona, ja que tampoc acabava sent tant cara com em pensava d’entrada, i ja era una bona màquina.

I com que el color principal, a més, és vermell, he decidit batejar-la com “La Bestia Rossa”, així mateix, en tricolore per remarcar l’orígen italià.

En el moment d’escriure aquestes línies, ja sumo 364 km, però ja aniré sumant quilòmetres sense pietat, perquè el tacte al pedalar és increïble, i apunta arribar molt lluny.

Deixa un comentari