Scott Boulder, The Next Generation

Scott Boulder BTT, el relleu generacional

El relleu generacional

Corria el mes de juliol del 2001, i ja es preparava el relleu de la clàssica BH Force, que després de deu anys de bon servei, ja acusava alguns problemes de manca de recanvis. S’acostava el moment de fer un canvi, i vaig apostar per una bici amb suspensió al devant i cuadre d’alumini. Més complerta, lleugera, resistent fins i tot, i més còmode, arribava la nova Scott Boulder, un “bitxo” que demanava començar a entrar a la muntanya com no ho havia arribat a fer l’anterior.

De fet, aquesta bici va entrar amb tanta força que va arribar a arraconar la Scott de carretera, completament eclipsada i rellevada de protagonisme. Com deia, ràpidament va deixar empremta per acumular quilòmetres i quilòmetres sense parar. Era el vehicle habitual per anar a la feina, i també ho era com a vehicle de lleure els caps de setmana.

Fins i tot quan la de carretera va anar tornant a tenir protagonisme, pràcticament sempre aquesta bici ha sigut superior en quilometratge, excepte en dues ocasions, tal com destaco en l’apartat dedicat a la de carretera.

Amb aquesta bici he fet algunes curses organitzades amb molta participació, i sempre tirant amb empenta, com és la Prehistòrica de la Roca, amb un traçat cada any lleugerament diferent i exigent.

Actualment aquesta BTT encara es troba en servei, i més després de canviar la transmissió a mitjans de l’any 2010, ja amb 19.000 km al damunt. En l’actualitat ja en porto més de 21.000, i seguirà sumant sense parar, qui sap fins a ón.

Deixa un comentari