Panoràmica de Santa Fe del Montseny

El Montseny en tota la seva expressió

Sorida a Santa Fe del Montseny (23-3-2013)

El passat dissabte 23 de març decideixo tornar a sortir amb una colla de Cardedeu, amb la intenció de fer una volta d’aquelles maques de debò. La sortida és des del centre de Cardedeu fins a Sant Celoni, pujar per Campins fins a Santa Fe, arribar fins al Coll del Revell i tornar per Arbúcies i el Coll de n’Orri. Es comença marcant un ritme intens des del principi de l’ascens i el Montseny imposa la seva pròpia llei, fragmentant el grup en mil bocins, perquè del que es tracta és que cadascú trobi un ritme apropiat, i pugui arribar tan lluny com sigui possible.

De totes maneres, el dia es va tapant, es fa tard, i encara queden molts quilòmetres. Decideixo arribar fins a dalt a Santa Fe, i abans de començar el descens cap a Viladrau i pujar el Coll del Revell fer mitja volta i tornar pel mateix camí. Les forces ja no estan com per acabar a corre-cuites, que quedaria una tirada força llarga. Aprofito per aturar-me a fer unes poques fotos i quan començo la baixada descobreixo per sorpresa que no era l’últim, ja que darrera meu encara pujaven 4 components més del grup (vaja, no estava tan malament!).

Engego la baixada i es va posant boira intensa durant bona part del descens, extremo les precaucions i engego el llum intermitent de darrera. Quan desapareix la boira ja es pot traçar millor i la baixada s’acaba ràpidament, llàstima!

Mantinc bon ritme fins tornar a La Garriga, des d’ón havia sortit 4 hores i mitja abans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s