Montseny nevat

Maresme total

Tot buscant millor temperatura

De nou toca sortida amb la colla de Cardedeu, en el dia més fred d’aquesta tardor. De fons hi tenim el Montseny ben blanc, i això afecta molt directament en la temperatura ambient, que està entre el 0 i els 2 graus, amb un cel amb alguns núvols. Però a les 9 del matí sortim, amb decisió, a buscar “el Collet”, la carretera de Dosrius que porta fins a Argentona i baixar a Mataró. Un cop ja a la costa, no sembla que tinguem una temperatura gaire millor, perquè el cel és mig cobert i a més bufa una lleugera brisa que és més aviat fresca. Ens fem tot el tram de la N-II fins arribar a Malgrat de Mar, amb alguns acoplats que fan pujar considerablement el ritme del grup, talment com si es tractés d’alguna competició tipus contra-rellotge.

És curiós examinar aquesta situació, que no és que sigui quelcom excepcional, i comprovar com una colla de ciclistes que van junts i van avançant a d’altres que són d’altres clubs o grups d’amics, en algún moment es troben un o més “col·legues” que s’acoplen, sense que ningú els inviti però al mateix temps tampoc se’ls fa fora (i ara!), i tot de sobte la velocitat augmenta exponencialment al ritme de “pique” a veure qui és l’últim en cedir. Coses de la pràctica de l’esport.

Finalment a Malgrat agafem la carretera que porta fins a Tordera i Hostalric, i des d’aquí posar direcció a Llinars i Cardedeu.

Una sortida intensa, acompanyada de temperatures que ni tan sols passant per la costa arriben als 10º. Una jornada de les més fredes en les que he pedalat.

Montseny des de Cardedeu

Anar al perfil GPS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s