Entrenant per Andorra

La Garriga-Ripoll

Estem a juliol, i s’acosta la sortida estrella de cada temporada. S’acosta la sortida de La Garriga-Andorra, una pedalada de més de 200 km., que degut a l’ampliació de l’autovia aquests últims anys fins ben a prop de Ripoll i la prohibició de circular-hi en bicicleta, ens ha obligat a buscar alternatives. I aquest cap de setmana en provem una de nova, diferent a la que s’havia fet aquests últims dos anys.

Sortim de La Garriga en direcció l’Ametlla del Vallès, Bigues i comença l’ascens continuat, amb alguns petits descansos, de 34 kms, passant per Sant Feliu de Codines, Castellterçol, Moià i l’Estany. Després ja una baixada constant fins a Oristà, i enfilem de nou cap amunt, passant per Perafita (parada a esmorzar) i acabant la pujada a Les Lloses, una pujada interrumpuda per petites devallades, d’aquelles que fan que el cervell es cansi més que no pas les cames, creient que baixes i segueixes pujant. Finalment, ara sí, des d’aquí ja baixada fins a trobar la N-152 i acabar a Ripoll, on agafarem el tren per tornar a casa.

Fins aquí surten 125 quilòmetres, i per tant això voldrà dir que quan fem la sortida gran, encara ens quedaran uns 10 fins a Ribes, els 24 de la collada de Tosses, i d’allà fins a l’hotel a Andorra uns 70 més (càlculs aproximats), que ens deixaran una sortida d’uns 230 quilòmetres, i un desnivell acumulat… de por!

Però per al desenllaç encara queden quasi 2 mesos, i això és molt de temps per posar-se a punt, hores i hores de bona bici per devant.

Per il·lustrar breument aquest article, he posat una foto del grup entrant al poble de l’Estany.

Anar al perfil GPS.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s