Primavera boja

La sang altera

Fa alguns dies ja que volia fer aquest escrit, en un moment que la primavera del bon temps estava en plena efervescència i les flors i plantes tenien aquells colors tan vius que agafen a mitjans d’abril, tons quasi fluorescents amb les primeres tardes de llum viva. Però després va arribar l’altre primavera, la de les plujes i els dies grisos, aquella mena de climatología que ens fa pensar que el temps està boig, però que de fet són coses de la primavera. I de la mateixa manera que vaig fotografiar aquelles primeres flors amb tons brillants també he acabat fotografiant els núvols de tempesta i fins i tot un arc de Sant Martí després d’una pluja ben intensa.

Paisatges de contrastos molt acusats, però que li dónen aquesta salsa especial a una època de l’any més excitant que la resta, ón després del fred de l’hivern tot es veu d’una altra manera.

En aquests moments ja ha tornat la primera primavera, la del bon temps amb sol i caloreta, alguns núvols per fer bonic (frase que diuen els del temps, deuen ser decoradors), i segurament alguna pluja que també caurà, però probablement ja no serà amb la fresca que hem patit uns dies enrera.

Be, espero que gaudiu de les fotos que us deixo a continuació, i si us alteren positivament, no dubteu en comentar-les.

One comment on “Primavera boja

  1. que serà la pàgina del bloc perfecte per a tot aquell que vulgui saber sobre aquest tema. Vostè sap molt de la seva difícil a la pràctica per discutir amb vostè (no és que realment vull … jaja). Malgrat tot establir un gir totalment nou sobre un tema s’ha escrit sobre això per anys. Coses fantàstiques, simplement excel · lent!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s